33438273372_9b07d56a9e_k.jpg
 

Klubben

Vår förening är en av Europas mest framgångsrika klubbar med nära band till flera av de främsta japanska mästarna. Vi tränar tillsammans i en avspänd och respektfull miljö och bland klubbens medlemmar finns flera utövare med nationella och internationella meriter. Trots alla våra tävlingsframgångar handlar träningen om något helt annat – syftet med vår verksamhet är att erbjuda möjligheten till livslång personlig utveckling – budo – genom effektiv självförsvarsträning av toppklass.


Instruktörer

Alex Tilly, 5 dan, är Södras Shibu-cho, huvudinstruktör. Han undervisar på internationella och nationella läger och är direkt elev till legendariska Aosaka sensei, 8 dan daihanshi, 9 dan FFKMA.
Alex sensei är en av fyra Councilors inom World Shorinji Kempo Organization (WSKO), vice ordförande i Svenska Shorinji Kempo-förbundet, flerfaldig Svensk Mästare samt Europamästare.
Han arbetar som leg. psykolog, specialiserad på frågor om konflikter, hot och våld.

Anders Magnusson, 5 dan, är Södras Fuku Shibu-cho, biträdande huvudinstruktör.
Han är flerfaldig Svensk Mästare samt Europamästare, f.d. vice ordförande i Svenska Shorinji Kempo-förbundet.
Anders sensei arbetar som finanschef på ett bevakningsföretag.

Kenneth Svedlund-Ishii, 3 dan, är Södras Jokyo, assisterande huvudinstruktör. Han har bott i Japan och har en bakgrund inom Aikido. Kenneth arbetar som filmfotograf.

Yanlu Wang, 3 dan, instruktör, har tävlat på VM och har flera SM-medaljer. Yanlu forskar om magnetröntgen och om hjärnan.

Hanna Svedberg, 3 dan, instruktör, dubbel Europamästarinna och flera SM-medaljer. Hanna är nybliven psykolog.

Patrik Lindström, 2 dan, instruktör, har lång erfarenhet av taekwondo, BJJ och Muay Thai och arbetar som datakonsult.

Fredrik Dunderberg, 1 dan, instruktör, har tränat Shorinji Kempo sedan tidigt 90-tal och arbetar med data.